Kontakta oss

Nyfiken på kurs? Vi har nya startdatum löpande Läs mer

Hundkurser vår sommar 2022

Vi finns i Helsingborg, Kävlinge, Lund & Köpenhamn - alla raser är välkomna på våra kurser!

KONTAKTA OSS

 

Kursdeltagare från en valpkurs i Helsingborg.


Önskar du anmäla dig till kurs, har du frågor eller funderingar välkommen att kontakta oss. Det går bra ringa, skicka sms eller mejla via e-post. Tänk på att anmäla i god tid för att vara säker på en garanterad plats. 


KONTAKTINFO:

E-post: karina@youandyourdog-havefun.se

Telefon: +46 (0) 760 284 251KURSANMÄLAN:

Anmäl dig och din hund via e-post till karina@youandyourdog-havefun.se - du kan också ringa+46 (0) 760 284 251 eller skicka anmälan via sms.


Vid anmälan skicka med uppgifter som:

  • Hundens namn, ras och födelsedatum (alla raser är välkomna på våra kurser)
  • Ditt namn och din hemadress, inklusive telefonnummer.
  • Information om hunden har gått kurser tidigare, och i så fall vilka.BETALNING:

När vi har mottagit din anmälan skickar vi en inbjudan samt faktura till dig med vanlig post. För att reservera din plats på kursen betalar du in 500,00 på vår bank-giro: 773-9162 när du har mottagit din inbjudan – resterande kursavgift betalas in innan förfalldatum.

NB. Har du inte hunnit betala resterande del av din faktura betalar du resterande summan kontant vid första kurstillfälle - du måste så klart fortfarande betala in för att reservera din plats på kursen.


Exempel:

Vid anmälan till Klicker Valpkurs som normalt koster 2500: - betalas in 500,00 på bank-giro 773-9162 när fakturan har mottagits. Resterande summan 2000: - betalas in innan förfalldatum. Självklart kan hela summan betalas in vid första betalning.


Dela upp din BETALNING:

Detta används ofta av studerande och pensionärer.  Möjlighet finns också att dela upp din betalning i 2. Här betalar du in hälften av kursavgiften innan kursstart och resterande summan månaden efter. Önskar du dela upp fakturan i två,  säger eller skriver du det i din kursanmälan och så fixar vi det!  Vi vill att alla ska ha möjlighet att gå kurs, samtidigt är det är tråkigt att man ska behöva pausa från kurs och stoppa utvecklingen när det går som best eller behövs mest, så för dig som behöver och önskar detta, erbjuder vi denna möjlighet.


FÖRHINDER på KURS?

Skulle du få förhinder och ej ha möjlighet att utnyttja er plats ges pengarna tillbaka om avbokning sker 2 veckor innan kursstart (sommarläger 1 månad). Är det senare så ges endast tillgodokvitto. Skulle under kursen behöva avbryta efter uppstart återbetalas pengar (med avdrag för genomförd del) endast vid uppvisande av läkarintyg eller intyg från veterinär.


HUR ÄR DET MED LÖPTIKAR PÅ KURS?

Löper din tik ta kontakt med instruktören och hör vad som gäller för just denna kurs. Löptikar är normalt välkomman på alla valp- och vardagslydnadskurser, fast de stannar ute/i bilen när vi har teori i lokalen inomhus. Vi alla andra kurser stannar löptiken hemma och matta/husse kommer utan hund och lär sig  :-) 


FÅR JAG PENGAR RETUR OM MIN TIK LÖPAR ELLER NY KURS?

Svaret är nej, det är ditt ansvar att planera kurser efter när din tik löpar. En god vette och etikette är normalt om löptiken inte är välkommen på just denna kurs, så stannar hunden hemma och matte och husse kommer utan hund, så inte de missar något. Tänk också på att din hund oftast inte orkar med så mycket under löpet och mår bra att vara vara lite i frid för intresserade hanor :-)


Är det en tävling eller doftprov du har anmält dig till, så hör specifikt vad som gäller just vid denna tävling hos arrangören.Frågor eller funderingar?

Tveka inte att ta kontakt med oss. Vi hjälper dig så gott vi kan!

Anmäl via sms

+46 (0) 760 284 251

Annat

Funderar du på att skaffa hund? Läs mer här....